Economie

Zoeken naar onderwerpen in meer dan 100 christelijke websites

transparant.jpg
Open zoekscherm

Economie

Van kippebouillon tot pepers: met welke voeding verdrijf je de griep?
Read more...
En toen werd ik bij de Regionale Toetsingscommissie voor Euthanasie ontboden. Even voor een goed begrip: euthanasie is het toedienen of overhandigen van een dodelijke dosis medicijnen door een arts aan een patiënt op diens verzoek.
Read more...
Een plannetje van de Albanese premier om de banden met Kosovo aan te halen oogst een golf van kritiek, van Servië tot de Verenigde Staten.
Read more...
Hoe was het voor Joodse gezinnen die na de Tweede Wereldoorlog voltallig - vader, moeder en kinderen - terugkeerden ? Het Stadsarchief Amsterdam gaat met de tentoonstelling 'Samen weer aan tafel' in op die vraag.
Read more...
In een gevoelig en belangrijk debat als dat over orgaandonatie ontkomt de berichtgeving in Trouw niet aan lezerskritiek. De krant zou volgens de een te veel voorstanders van de donorwet aan het woord hebben gelaten, naar het oordeel van de ander was juist het omgekeerde het geval.
Read more...
Een lezer wijst mij op een omschrijving in de kruiswoordpuzzel in Trouw van 17 februari, waarin het gaat om 'de Duitse leider die het ondergrondse Trouw bestreed'.
Read more...
Wat onthoud je, wat zou je het liefst vergeten? In haar derde voorstelling 'Opslaan als' buigt cabaretière Eva Crutzen zich over het geheugen en herinneringen, onder meer aan haar overleden moeder.
Read more...
De Australische vicepremier Barnaby Joyce heeft zijn aftreden aangekondigd. In een verklaring zei hij aanstaande maandag zijn ministerspost neer te leggen en af te treden als partijleider.
Read more...
Kjeld Nuis beet zelf bijna zijn nagels kapot, zo spannend was de finish van zijn olympische 1000 meter. Lang, heel lang leek Nuis net te langzaam, maar uiteindelijk mocht hij zijn tweede goud deze Olympische Spelen ophalen. Hij won in 1.07,95, slechts vier honderdsten van een seconde sneller dan de...
Read more...
Het Stadionplein in Amsterdam wordt het Johan Cruijffplein. Cruijff is de vijfde Ajacied die in deze stad geëerd wordt.
Read more...
Het opstoten in de vaart der volkeren begon gisteren in Utrecht met de plaatsing van het eerste terrastafeltje op het nieuwe stationsplein, dat plein met dat iconische bollendak.
Read more...
Met Amerikanen die Russische strijders bombarderen, heeft de Syrische burgeroorlog zich nu echt ontwikkeld tot een internationaal conflict. Alle ingrediënten voor verdere escalatie zijn aanwezig.
Read more...

Beursinfo