Economie

Zoeken naar onderwerpen in meer dan 100 christelijke websites

transparant.jpg
Open zoekscherm

Economie

De Turkse president Erdogan heeft zijn landgenoten in Duitsland een stemadvies gegeven: stem bij de Duitse verkiezingen niet op de CDU van bondskanselier Merkel. Ook een stem op de SPD van Martin Schulz en Die Grünen kan niet de goedkeuring van Erdogan wegdragen. Hij noemt de drie partijen ‘vijanden van...
Read more...
Als jonge vader las Jan-Willem Kosten vol belangstelling het artikel ‘Recordaantal voltijds werkende vrouwen’. Niet in het minst omdat hij ook met het vraagstuk van het combineren van werk en kind bezig is.
Read more...
Veevoederbedrijf ForFarmers verandert de samenstelling van het voer, waardoor er minder fosfaat in de mest achterblijft.
Read more...
Het Openbaar Ministerie kan het strafdossier tegen Joris Demmink, de voormalige topambtenaar op het ministerie van justitie, ter zijde leggen. Het hof in Arnhem heeft een verzoek van het OM af te mogen zien van vervolging voor verkrachting van twee minderjarige jongens ingewilligd.
Read more...
Bezoekers van Lowlands, het festival in Biddinghuizen dat vandaag begint, dienen opnieuw als proefkonijnen voor wetenschappers. Levert dat, behalve veel pret in een tent, nog wat op?
Read more...
Het verkeersexamen is niet meer vanzelfsprekend en steeds minder kinderen leren fietsen. Adviseur duurzame mobiliteit Hugo van der Steenhoven trekt aan de bel.
Read more...
De omsingeling van de stad is een feit. Hoeveel burgers in Tal Afar vastzitten is niet duidelijk.
Read more...
Er zijn zoveel problemen met de ict-systemen van de Belastingdienst, dat de belastinginning in gevaar kan komen. Dat zegt de fiscus zelf in een intern document, dat in handen is van de Volkskrant.
Read more...
Nu menig gemakzuchtige consument zijn koopwaar online bestelt, delft de plaatselijke ondernemer het onderspit. De stoepen zijn niet langer gevuld met burgers met rieten boodschappenmanden, maar met ronkende scooters van pizzabezorgers en DHL-busjes vol koopjes in karton.
Read more...
De vurige strijd tussen Amerikaanse links en rechts gaat gepaard met jargon dat zelfs voor de president soms onbegrijpelijk is. Een woordenboekje daarom.
Read more...
Ombudsman Adri Vermaat van Trouw bespreekt journalistieke dilemma's en kijkt kritisch naar de werkwijze van de redactie.
Read more...
Grammaticale geschillen, etymologische enigma's en andere taaltwijfels, voor u opgehelderd door Peter-Arno Coppen en Ton den Boon.
Read more...

Beursinfo