Economie

Zoeken in christelijke sites

transparant.jpg
Open zoekscherm
buildings-at-night-4.jpg

Economie

Noord-Korea heeft zaterdagochtend lokale tijd opnieuw een test uitgevoerd met een ballistische raket. Dat meldde persbureau Yonhap in Seoul, op basis van informatie van het Zuid-Koreaans leger. Het projectiel werd gelanceerd in een gebied ten noorden van hoofdstad Pyongyang.
Read more...
De bestorming van het Macedonische parlement toont aan dat oude politieke spanningen nog springlevend zijn.
Read more...
Europese landen gaan voorzichtig peilen of een andere relatie met Turkije mogelijk is. Ministers van buitenlandse zaken van de Europese Unie spraken hier vandaag op Malta over.
Read more...
Maandag speelt Shawn Mendes (18) in een uitverkochte Ziggo Dome. De eerste grote eigen show van een aanstormende superster die braafheid tot zijn meest onderscheidende kenmerk heeft gemaakt.
Read more...
In het plaatsje Nederland in Texas stemden de witte inwoners massaal op Trump. Het voelt al honderd jaar als 'een grote familie'. Is er ook ruimte voor anders zijn? Slot van een serie, waarin Trouw de stemming peilde onder de bewoners.
Read more...
Het Centrum voor Informatie en Documentatie Israël (Cidi) gaat actie ondernemen om de site altrechts.com uit de lucht te krijgen.
Read more...
De voorzitter van de VVD is in opspraak vanwege de aankoop van een uitvaartbedrijf in 2012. De deal legde hem geen windeieren. Vandaag gaf hij uitleg.
Read more...
De grote ganzenpopulatie trekt jagers aan die illegaal schieten en vangen. Toezicht ontbreekt, zegt de Faunabescherming.
Read more...
Nu in heel Europa herdacht wordt dat Maarten Luther vijfhonderd jaar geleden de macht van Rome aantastte, verschijnen tal van stripversies van Luthers leven. Waarin lijken ze op elkaar?
Read more...
De dreigende sluiting van de Amerikaanse overheid lijkt te zijn afgewend. Voor even.
Read more...
Aan haar hoofdbedekking kan het niet liggen want ook in Bangladesh draagt Vrouwe Justitia een gezichtsverhullende blinddoek. Toch is ze in dat straatarme overbevolkte moslimland het voorwerp van een scherp debat geworden.
Read more...
De nieuwste recensies van pop, klassiek, wereldmuziek en optredens
Read more...

Beursinfo