Economie

Zoeken naar onderwerpen in meer dan 100 christelijke websites

transparant.jpg
Open zoekscherm

Economie

Dankzij Doug Jones (63) is de dieprode senaatstoel van Alabama sinds gisteren blauw gekleurd. Het is een kwart eeuw geleden dat een Democraat namens deze conservatieve staat plaatsneemt in de Senaat.
Read more...
Ze is vernoemd naar een dappere Disneyprinses, en niet voor niets. Dat Vanellope Hope Wilkins drie hartoperaties overleefde, werd niet voor mogelijk gehouden.
Read more...
Na elf jaar in de Tweede Kamer en bijna acht jaar leiderschap van de SP verlaat Emile Roemer de Haagse politiek. Hij vertrekt in januari. Kamerlid Lilian Marijnissen, dochter van prominent en partijoprichter Jan Marijnissen, volgt hem op als fractievoorzitter en partijleider.
Read more...
Blijf thuis, adviseerden het KNMI en Rijkswaterstaat maandag vanwege de sneeuw, en veel mensen luisterden: ze werkten thuis. Sommigen draaiden misschien een was tussen de telefoontjes door, en anderen werkten misschien langer door dan gewoonlijk, juist om zichzelf te bewijzen dat ze niet hebben zitten niksen.
Read more...
Nederland is op een haar na een belastingparadijs. Die conclusie valt te trekken uit de uitslag van een stemming vanmiddag in het Europees Parlement.
Read more...
Hans Nentjes - Nederlander, staatsrechtelijk geïnteresseerd en al dertig jaar woonachtig in Zwitserland - ziet dat politieke partijen in toenemende mate naar referenda grijpen als ze hun zin niet krijgen.
Read more...
Waarom kijkt een 12-jarige graag naar bloederige series over vampiers? Is verbieden een optie?
Read more...
Het land ziet er schitterend uit onder een smetteloze deken van sneeuw. Als kind gaven voetsporen in een verse laag sneeuw me altijd een gevoel van spijt. Buren met sneeuwscheppen deden aan heiligschennis. Het door merg en been gaande geschraap van ijzer op steen...
Read more...
Mijn duo is ziek. Griep. En dat is heel vervelend. Niet alleen voor haar, maar ook voor school, want er is geen vervanging te krijgen.
Read more...
Facebook gaat belasting betalen in de landen waar het bedrijf winst maakt. Nu sluist het de opbrengsten nog weg via Ierland, waar het internationale hoofdkantoor van het sociale medium staat. Nederland hoeft zich echter nog niet rijk te rekenen.
Read more...
Vandaag bezoekt de Poolse president Duda zijn buurland Oekraïne. In de hoofdsteden Warschau en Kiev wordt gespannen toegekeken. De tot elkaar veroordeelde strategische partners hebben ruzie over de geschiedenis.
Read more...
Het aantal bijziende kinderen groeit hand over hand, een hoogleraar komt met richtlijnen om dat tegen te gaan.
Read more...

Beursinfo