Economie

Zoeken naar onderwerpen in meer dan 100 christelijke websites

transparant.jpg
Open zoekscherm

Economie

Niets verkeerd gedaan, goed gepresteerd zelfs. Toch wil de tafeltennisbond niet verder met vrouwenbondscoach Elena Timina. 'Ik ben doodsbang voor het zwarte gat.'
Read more...
Tragisch nieuws uit Brabant. In Valkenswaard zijn in de nacht van zondag op maandag in een klap liefst veertien jonge zwijnen aangereden.
Read more...
Een groep Dutchbat-veteranen die zich heeft aangemeld voor de claim tegen de Nederlandse staat omdat de militairen op een "onmogelijke missie" zouden zijn gestuurd, claimen nu ook geld van de Staat. De veteranen eisten al eerherstel en excuses.
Read more...
F. is een goede vriendin die voor haar werk geregeld met de trein door België reist. We hebben de gezellige gewoonte elkaar sms’jes te sturen wanneer er weer eens een terroristische aanslag is geweest.
Read more...
Reisorganisatie TUI heeft mooie doelen gesteld voor emissiereductie in zijn vliegreizen. Maar zijn die wel haalbaar?
Read more...
Sinds het akkoord van Wassenaar uit 1982 is Nederland zo gewend geraakt aan loonmatiging dat we ons inmiddels niets anders meer voor kunnen stellen. Een loongolfje op grond van looneisen staat in dit land vrijwel gelijk aan het roekeloos najagen van eigenbelang.
Read more...
De Belgische nieuwe eigenaar van Telegraaf Media Groep (TMG) gaf afgelopen weekeinde een interview aan de Volkskrant. Topman Gert Ysebaert van het Vlaamse Mediahuis werd gevraagd wat hij dacht van de site GeenStijl die onlangs aan zijn bezoekers vroeg of ze een Volkskrant-journaliste ‘zouden doen’?
Read more...
De regering van de Verenigde Staten denkt dat het Syrische regime een nieuwe aanval met chemische wapens voorbereidt. Het Witte Huis heeft de Syrische president Bashar al-Assad gewaarschuwd dat hij en zijn leger "een zware prijs'' zullen betalen als ze "nog zo'n massamoord uitvoeren met chemische wapens''.
Read more...
Lijkt het tekort aan leraren op de basisscholen op dit moment al flink, de komende vijf jaar gaat het nog twaalf keer over de kop. Vooral in de vier grote steden, in het noorden van Gelderland en in centraal Groningen loopt de nood verder op.
Read more...
De sportdag op de Dominicusschool in Rotterdam is zo’n dag waarop leraren er weer een tandje bijzetten. Honderden scholen beginnen vandaag een uur later omdat de docenten actievoeren.
Read more...
De Republikeinse initiatiefwet die in de Verenigde Staten de Affordable Care Act moet gaan vervangen, heeft een tegenslag te verwerken gekregen. De nieuwe zorgverzekeringswet zou 22 miljoen extra onverzekerde Amerikanen tot gevolg hebben in het jaar 2026, becijferde het Congressional Budget Office (CBO).
Read more...
Iedere dag verwondert Koos Dijksterhuis zich over iets dat groeit of bloeit.
Read more...

Beursinfo