Techniek

Zoeken naar onderwerpen in meer dan 100 christelijke websites

transparant.jpg
Open zoekscherm

Computor

Voor het eerst sinds de metingen zijn gestart in 2004, merken marktanalisten van Gartner een daling op in de verkoop van smartphones. In het vierde...
Read more...
Het aantal Nederlanders dat films en series illegaal binnenhaalt via torrents, neemt de afgelopen jaren sterk af. 6 procent downloadt vandaag de dag nog via...
Read more...
De Olympische Winterspelen zitten er al bijna weer op. Nederlandse deelnemers keren terug met de nodige gouden plakken, maar ook wie dat niet gelukt is...
Read more...
Het zal je niet zijn ontgaan: Suzanne Schulting heeft vandaag een gouden medaille gewonnen op de Olympische Spelen in Pyeongchang. In de voorbereiding op dat...
Read more...
De Samsung Galaxy S9 wordt officieel dit weekend pas gepresenteerd aan de wereld, maar hoe dichter we bij dit moment komen hoe, meer informatie we...
Read more...
Deze opvallende camera van Lenovo heeft twee lenzen. Tezamen leggen ze een breder beeld vast dan je gewend bent, met een beeldhoek van 180 graden.
Read more...
Heb je binnenkort ook hulp nodig bij je belastingaangifte? Computer Idee helpt je daar bij.
Read more...
Swype is als een van de bekendste toetsenbord-apps voor smartphones niet meer te downloaden voor Android en iOS. Het bedrijf erachter stopt de ondersteuning ervan...
Read more...
Het risico dat iemand de camera van je telefoon gebruikt zonder dat je het doorhebt wordt vaak overdreven, maar het is absoluut een mogelijkheid. Een...
Read more...
Google is de uitrol gestart van Google Pay, een betaalsysteem dat Android Pay en Google Wallet gaat vervangen. Onder meer in de Verenigde Staten is...
Read more...

Autonieuws

BMW Group overweegt Chinese joint venture voor elektrische Mini
De BMW Group heeft bekend gemaakt dat het in gesprek is met een Chinese partner voor de bouw in China van de elektrische Mini.
Read more...
Toyota wijzigt uiterlijk van Aygo
Toyota presenteert op de Autosalon van Genève volgende maand de gefacelifte Toyota Aygo. Het model, ontwikkeld in samenwerking met Peugeot en Citroën, krijgt een ander uiterlijk.
Read more...
Seat Leon Cupra R ST gelanceerd
Hoewel Seat deze week Cupra als apart merk lanceerde, brengt de fabrikant de sneller versie van de Leon ST, de Leon Cupra R ST, toch nog onder de eigen naam op de markt.
Read more...
Autosector weer terug op niveau van voor de crisis
De omzet in de auto- en motorbranche is in 2017 voor het derde opeenvolgende jaar toegenomen. Er werd ruim 4 procent meer afgezet dan in 2016.
Read more...
Nieuwe Peugeot 508 nu officieel gelanceerd
Na het voortijdig op het internet belanden van de eerste beelden van de nieuwe Peugeot 508, presenteert het merk het model nu officieel.
Read more...
Nieuwe modellen stuwen bedrijfsresultaten Magna
Magna International, een fabrikant van auto-onderdelen, heeft een sterk vierde kwartaal van 2017 gedraaid.
Read more...
Ateca gelanceerd als eerste Cupra-model
In januari kondigde Seat aan dat het een nieuw merk zou lanceren onder de naam Cupra. Het eerste model onder dat label is de Ateca geworden.
Read more...
Uber wil zelfrijdende technologie met meer automakers ontwikkelen
Uber hoopt op meer samenwerkingen met autofabrikanten voor de ontwikkeling van technologie voor autonoom rijden. Op dit moment werkt het bedrijf daarvoor samen met Toyota.
Read more...
Nieuwe Hyundai Santa Fe alleen met dieselmotor
De nieuwe Hyundai Santa Fe wordt in Nederland alleen met dieselmotoren leverbaar. Het model is daarnaast te krijgen met voor- en vierwielaandrijving.
Read more...
Prijs BMW i8 Roadster bekend
De vorig jaar november gelanceerde BMW i8 Roadster is geprijsd. Het model kent een forse meerprijs ten opzichte van de eveneens opgewaardeerde i8 Coupé.
Read more...

Luchtvaart

SINGAPORE – Singapore Airlines heeft de tweede bestemming voor haar Boeing 787-10’s bekendgemaakt. De gloednieuwe Dreamliners zullen vanaf mei dienstdoen op de route naar het Australische Perth.
Read more...
SCHIPHOL - Passagiers van KLM hebben vanaf mei 2019 op vrijwel alle verre vluchten de beschikking over WiFi. De luchtvaartmaatschappij biedt al internet aan op de Boeing 787-9 Dreamliners en laat ook de Boeing 777-300ER’s en Airbus A330-vloot voorzien van de benodigde apparatuur.
Read more...
SCHIPHOL - Jet Airways-vlucht 9W235 is vrijdagochtend met een volledig vrouwelijke crew vertrokken vanaf Schiphol naar Bangalore. De Indiase maatschappij spreekt over een unicum.
Read more...
DEN BOSCH - De provincie Noord-Brabant is niet van plan om vakantievluchten over te nemen als Schiphol in de knel komt door het uitstel van het besluit over de uitbreiding van Lelystad Airport. "We zullen daar heel erg tegen zijn", waarschuwde de Brabantse VVD-gedeputeerde Christophe van der Maat vrijdag vanwege zorgen in de Provinciale Staten.
Read more...
DOHA - Qatar Airways heeft op sociale media een opvallende video gepubliceerd waarin CEO Akbar Al Baker keihard uithaalt naar de buurlanden die vluchten van en naar Qatar geblokkeerd hebben. Ze hebben volgens de topman compleet gefaald. 
Read more...
DEN HAAG - De Stichting Geen Uitbreiding Vliegveld Beek moet met haar klachten over vliegveld Maastricht Aachen Airport (MAA) naar de toezichthouder Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). De stichting ageerde in een kort geding tegen het besluit van minister Cora van Nieuwenhuizen om het gebruik van de hele startbaan van MAA te gedogen.
Read more...
FRANKFURT - Prijsvechter Ryanair vliegt komende zomer minder vanaf Frankfurt Hahn. De luchtvaartmaatschappij, de grootste gebruiker van de regionale luchthaven, verplaatst enkele routes naar het 115 kilometer verderop gelegen Frankfurt Airport.
Read more...
LONDEN - Moederbedrijf IAG is voor Level in gesprek met Boeing en Airbus over de aanschaf van nieuwe toestellen. De longhaul-budgetmaatschappij doet het beter dan verwacht en gaat daarom uitbreiden, zo gaf IAG-topman Willie Walsh aan tijdens de presentatie van de jaarcijfers.
Read more...