Techniek

Zoeken naar onderwerpen in meer dan 100 christelijke websites

transparant.jpg
Open zoekscherm

Computor

Stel je hebt een laptop met usb-c-aansluiting, die je op een beamer wilt aansluiten. Grote kans dat je dan een verloopstukje nodig hebt, zoals de...
Read more...
Gamers zijn dol op led-verlichting. Toetsenborden, videokaarten, koptelefoons, koelingselementen en muizen worden er mee uitgerust. De nieuwste trend? Muismatten met een led-strip!
Read more...
Microsoft kondigt de overname aan van het jonge bedrijf Semantic Machines, dat in kunstmatige intelligentie gespecialiseerd is. De extra kennis en mankracht wordt onder andere...
Read more...
Google's videobel-app Duo krijgt er een interessante functie bij. Na een aankomende update heb je de optie om je scherm te delen, wat handig kan...
Read more...
Apple werkt mogelijk aan een nieuwe versie van zijn slimme HomePod-speaker, die ongeveer de helft minder kost. Daarmee zou het bedrijf willen concurreren met goedkopere...
Read more...
Android-gebruikers hebben tekstverwerker Word in totaal meer dan 500 miljoen keer gedownload. Het is daarmee de populairste Office-app voor dit mobiele platform.
Read more...
Chinese klaslokalen worden met speciale camera's uitgerust, die van gezichtsherkenning voorzien zijn. Op die manier kunnen leraren het gedrag van hun leerlingen beter in de...
Read more...
Google kondigt een nieuwe muziekstreamingdienst aan onder de naam YouTube Music. Het bedrijf wil daarmee voornamelijk de concurrentie met Spotify aangaan. Er komt namelijk ook...
Read more...
De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) klinkt misschien als een ingewikkelde ver-van-m'n-bed-show. Toch loont het om jezelf eens te verdiepen in de nieuwe privacy-wet, wanneer...
Read more...
Ssd's mogen dan wel lekker vlot zijn, als het op pure opslagcapaciteit aankomt blijven traditionele harde schijven nog altijd de beste deal.
Read more...

Autonieuws

Tesla Model 3 krijgt geen aanbeveling van Amerikaanse consumentenbond
De Tesla Model 3 krijgt van het Amerikaanse Consumer Reports geen aanbeveling. De consumentenbond doet dit naar aanleiding van matige prestaties tijdens meerdere remproeven.
Read more...
Ford investeert tot 200 miljoen euro in Roemeense fabriek
Het Amerikaanse autoconcern Ford Motor investeert tot 200 miljoen euro in uitbreiding van de productiecapaciteit bij een fabriek in Roemenië. Met die expansie zijn vijftienhonderd extra arbeidsplaatsen gemoeid.
Read more...
'China wil importtarief op auto's verlagen naar 15 procent'
China is naar verluidt van plan het importtarief voor personenauto's te verlagen van 25 naar 15 procent.
Read more...
Meer vermogen voor Peugeot 108
De Peugeot 108 krijgt net als zustermodellen Citroën C1 en Toyota Aygo de beschikking over een motor met meer vermogen. Daarnaast wordt de 82 pk sterke 1.2 PureTech-krachtbron van de prijslijst gehaald.
Read more...
Aston Martin noteert hogere inkomsten in eerste kwartaal
Aston Martin heeft in de eerste drie maanden van het jaar 3 procent meer verdiend dat in dezelfde periode vorig jaar.
Read more...
Prijzen Range Rover Velar D275 bekend
Range Rover voegde onlangs een nieuwe diesel-versie van de Velar aan zijn aanbod toe, de D275. De prijs van het model is vastgesteld op 99.700 euro.
Read more...
Tesla-baas onthult twee nieuwe Model 3-versies
Tesla-baas Elon Musk heeft specificaties bekendgemaakt van twee nieuwe versies van de Model 3. Die auto staat te boek als een soort instapmodel en is bedoeld voor een breder publiek in vergelijking met andere Tesla's.
Read more...
Porsche roept 918 Spyder voor zesde keer terug
Automaker Porsche roept in de Verenigde Staten wederom de dure Porsche 918 Spyder naar de garage. Mogelijk is er een probleem met de ophanging, dat al drie keer eerder reden was voor een terugroepactie.
Read more...
Terreinwagens Porsche moeten terug naar de garage vanwege software
Automaker Porsche moet in Europa circa 60.000 sportieve terreinwagens terug naar de garage roepen. De SUV's zijn uitgerust met illegale software die de uitstoot van de dieselmotoren manipuleren.
Read more...
'Fiat Punto en Panda straks niet meer in Italië gemaakt'
Automaker Fiat is volgens bronnen van plan goedkopere modellen als de Punto niet meer in Italië te produceren. De plannen worden naar verluidt 1 juni wereldkundig gemaakt.
Read more...

Luchtvaart

SCHIPHOL - Schiphol is tijdens de uitreiking van de Asian Freight, Logistics & Supply Chain (AFLAS) Awards uitgeroepen tot beste luchthaven van Europa. Het is de vierde keer dat Schiphol deze prijs krijgt toegekend. De prijsuitreiking wordt georganiseerd door Asia Cargo News.
Read more...
LONDEN - British Airways stelt een aantal slots op Gatwick Airport beschikbaar voor lease. De reden is dat de Britse luchtvaartmaatschappijen niet in staat is alle beschikbare slots te gebruiken, maar ze ook niet wil verliezen.
Read more...
SCHIPHOL - Acties van grondpersoneel op Schiphol zijn voorlopig van de baan. FNV Luchtvaart en afhandelingsbedrijf Aviapartner zijn het dinsdag alsnog eens geworden over een nieuwe cao. Eerder al bereikte de vakbond een akkoord met Swissport en Menzies.
Read more...
KIRKLAND - De Amerikaanse zakenjetoperator Jetsuite is de launch customer van de Zunum, een hybride-elektrische vliegtuig met twaalf stoelen. De order kan oplopen tot maximaal honderd toestellen, die bedoeld zijn voor relatief korte zakelijke vluchten.
Read more...
PARIJS - Airbus zegt de nodige maatregelen te hebben genomen die in overeenstemming zijn met een uitspraak van de Wereldhandelsorganisatie (WTO). Die zei eerder dat de vliegtuigmaker heeft nagelaten ongeoorloofde subsidies stop te zetten voor vliegtuigen van het type A350 en A380.
Read more...
JERUZALEM - Israël zegt dat het als eerste land in de wereld gevechtsmissies heeft uitgevoerd met de F-35. Het hoofd van de luchtmacht zei volgens Israëlische media dat het gevechtsvliegtuig twee keer is ingezet bij aanvallen op verschillende fronten.
Read more...
BRUSSEL - Franse luchtverkeersleiders hebben dit jaar al bijna evenveel dagen gestaakt als in heel 2017. Dat meldt Airlines for Europe (A4E), de brancheorganisatie van Europese luchtvaartmaatschappijen. Maandag zijn de verkeersleiders begonnen aan een nieuwe staking.
Read more...
AMSTERDAM - Luchtvaartalliantie SkyTeam heeft bekend gemaakt dat ze met een online boeking tool komt waarbij het makkelijker voor frequent flyers wordt om met hun Miles award-vluchten te boeken bij meerdere member airlines. Met de online tool kunnen klanten zelf hun reizen beheren doordat de beschikbare vluchten in real time worden weergegeven.
Read more...