Techniek

Zoeken naar onderwerpen in meer dan 100 christelijke websites

transparant.jpg
Open zoekscherm

Computor

Vanaf medio 2018 krijgen consumenten de vrijheid om zelf een router, modem of tv-ontvanger te kiezen als ze een nieuw abonnement afsluiten. Nu krijgen ze...
Read more...
Op het dark web is een database aangetroffen met daarin 1,4 miljard gestolen gebruikersnamen en wachtwoorden, afkomstig uit verschillende datalekken.
Read more...
Google maakt vandaag bekend wat ons in 2017 het meeste bezig hield, aan de hand van de meest voorkomende zoektermen. De zaak rond Anne Faber...
Read more...
Modemerken werken maar wat graag samen met techbedrijven en wat dat betreft zijn Nike en Apple geen vreemden van elkaar.
Read more...
Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat Samsung in maart 2018 stopt met de ondersteuning van de Samsung Galaxy S7 (inclusief de edge-variant) en de...
Read more...
Je printer is vermoedelijk een vrij log apparaat. Dat het tegenwoordig ook anders kan, bewijst deze Polaroid Insta-Share Printer.
Read more...
Google is de uitrol gestart van Android 8.0 naar smartwatches die op Android Wear draaien. Nu is bekend welke modellen de upgrade krijgen.
Read more...
Amazon verkoopt nu een 'internationale versie' van zijn slimme Echo-speaker, die ook naar Nederland wordt verzonden. Er is alleen nog geen ondersteuning voor de Nederlandse...
Read more...
De nieuwste technische ontwikkelingen zien we ook terug in de speelgoedindustrie, en de Kidizoom Flix van VTech is daar een recent voorbeeld van.
Read more...
Microsoft heeft een kattenluikje met gezichtsherkenning ontwikkeld, en met wat goede wil, enige programmeerkennis en het juiste gereedschap kun je dat ook zelf bouwen.
Read more...

Autonieuws

Skoda viert rallysucces met speciale Fabia
Skoda viert de winst van het World Rally Championship-2 met een gelimiteerde versie van de Fabia, een model dat vanaf februari leverbaar wordt.
Read more...
Toyota-baas zet strategie tot aan 2030 uiteen
De helft van alle nieuw verkochte Toyota's moet in 2030 voorzien zijn van een volledig of deels-elektrische aandrijflijn.
Read more...
Daimler-topman Zetsche vertrekt naar TUI
Dieter Zetsche, de bestuursvoorzitter van Daimler en topman bij dochteronderneming Mercedes-Benz, vertrekt volgend jaar naar reisorganisatie TUI.
Read more...
Chinese fabrikant doet verbrandingsmotor in de ban
BAIC Motor, de op vier na grootste fabrikant in China, stopt vanaf 2020 met de verkoop van auto's met een brandstofmotor.
Read more...
Minimaal 93.000 euro voor nieuwe Mercedes-Benz CLS
Mercedes-Benz presenteerde vorige maand de derde generatie van de CLS. De prijzen beginnen bij 93.242 euro. De leveringen gaan in maart 2018 van start.
Read more...
Prijzen nieuwe Skoda Karoq bekend gemaakt
Medio dit jaar presenteerde Skoda de Karoq, een cross-over die net onder de grotere Kodiaq gepositioneerd wordt. De fabrikant heeft nu de volledige prijslijst vrijgegeven.
Read more...
Mercedes-Benz toont interieur nieuwe G-Klasse
Na bijna vier decennia in vrijwel ongewijzigde vorm in productie te zijn geweest, wordt de Mercedes-Benz G-Klasse binnenkort vervangen. In de aanloop naar de onthulling toont de fabrikant het interieur van de nieuwe terreinwagen.
Read more...
PepsiCo bestelt honderd elektrische vrachtwagens bij Tesla
PepsiCo heeft honderd elektrische vrachtwagens besteld bij Tesla. Het is de grootste openbaar gemaakte order voor de vorige maand onthulde Tesla Semi.
Read more...
BMW doet goede zaken in China
BMW heeft vorige maand 12 procent meer auto's in China verkocht dan in november 2016. De Duitse fabrikant leverde er 55.293 voertuigen af, waarmee het land de belangrijkste afzetmarkt voor het merk is.
Read more...
Volkswagen levert recordaantal auto's af
Volkswagen heeft in november een recordaantal van 594.300 voertuigen afgeleverd, een stijging van 11,8 procent vergeleken met dezelfde maand een jaar eerder.
Read more...

Luchtvaart

WASHINGTON – In plaats van achttien nieuwe F-18 Super Hornets aan te schaffen bij Boeing, neemt Canada evenveel tweedehands exemplaren over van Australië. Dat heeft het Canadese ministerie van Defensie bekendgemaakt. Het besluit is een gevolg van het Amerikaans-Canadese conflict over het CSeries-verkeersvliegtuig.
Read more...
TOULOUSE - Singapore Airlines heeft de eerste A380 ontvangen die is voorzien van het compleet nieuwe interieur. Het toestel is één van de vijf exemplaren die de komende tijd nieuw worden geleverd vanaf de fabriek. Daarmee vervangt de luchtvaartmaatschappij haar vijf oudste A380’s.
Read more...
LUGANO - De Zwitserse regionale luchtvaartmaatschappij Darwin Airline heeft na een lange periode van financiële problemen het loodje gelegd. Nadat de vloot sinds eind november al aan de grond bleef is het vanuit Lugano opererende bedrijf nu echt failliet.
Read more...
LONDEN - Prijsvechter Norwegian breidt verder uit op Londen Gatwick Airport. De luchtvaartmaatschappij heeft 28 additionele wekelijkse slots voor het zomerseizoen gekocht van Small Planet Airlines. Daarmee kunnen extra vluchten worden uitgevoerd. 
Read more...
WENEN - Lufthansa is bereid om NIKI-slots over te dragen aan concurrenten Condor en TUI fly om zo groen licht te krijgen van de mededingingsautoriteiten voor de overname van het Oostenrijkse dochterbedrijf van het failliete airberlin. Dat meldt Bloomberg op basis van anonieme bronnen rond de zaak.
Read more...
FRANKFURT – Lufthansa ziet af van een overname van de Oostenrijkse airberlin-dochter NIKI. Dat kondigt de Duitse luchtvaartmaatschappij aan nadat de Europese Commissie duidelijk heeft aangegeven op dit moment geen groen licht te geven voor de overname, ondanks de door Lufthansa aangeboden concessies.
Read more...
SCHIPHOL - Air Canada vliegt met ingang van maart 2018 permanent met de Boeing 787 Dreamliner op Schiphol. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij aan Luchtvaartnieuws.nl. Op de lijndienst naar Toronto, die in  2015 werd hervat, wordt nu nog een Airbus A330-300 ingezet.
Read more...
HAMBURG - De cockpit crew van een Airbus-crew is al behoorlijk in kerststemming. Op dit moment ‘tekenen’ ze tijdens een testvlucht met een A380 het silhouet van een enorme kerstboom inclusief kerstballen boven Duitsland, zo is te volgen op Flightradar24.
Read more...