Uitgaan / Vakantie

Zoeken in christelijke sites

transparant.jpg
Open zoekscherm
buildings-at-night-4.jpg

Dagje uit

Een bericht gedeeld door Sofitel Marseille Vieux Port (@sofitelmarseille) op 27 Apr 2017 om 3:20 PDT Om bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling zet AccorHotels zich nu in voor de ontwikkeling van stadslandbouw en wil het bedrijf 1.000 moestuinen aanleggen tegen 2020. Op dit moment zijn er wereldwijd al 500 stadstuinen aangelegd. 38 hotels in 13 landen implementeerden al technologische oplossingen om de voedselverspilling in keukens en restaurants tegen te gaan. De pilothotels van AccorHotels verminderden hun voedselafval met bijna 60 procent. Overgebleven ontbijt In Amsterdam is Mercure Amsterdam Centre Canal District op 21 april 2017 gestart met de Het bericht Dit doet AccorHotels voor het milieu verscheen eerst op Elke dag vakantie.
Read more...
De ANWB is in nauwe samenwerking met een aantal gemeenten gestart met het vervangen van toeristische informatiepanelen. Sommige panelen zijn door de tand des tijds zo verweerd dat ze onleesbaar zijn geworden. De bond ontvangt hierover al langer klachten van ANWB-leden. Informatiepanelen vertellen voorbijgangers meer over de historie van gebouwen, cultureel erfgoed of landschappen en dragen daarmee sterk bij aan de beleving van een stad of gebied. In het historisch centrum van Heusden hangen inmiddels 17 nieuwe informatieborden en in de gemeente Hoorn worden binnenkort 31 borden vervangen. Den Haag De ANWB verwacht binnen afzienbare tijd de borden in de Het bericht ANWB vervangt 7000 toeristische informatieborden verscheen eerst op Elke dag vakantie.
Read more...
Hanzesteden net over de grens in Duitsland, in de regio Niederrhein? Jazeker! Sinds kort maken de steden Emmerich am Rhein, Kalkar (inclusief Grieth), Wesel en Neuss zich onder de naam ‘Hanzesteden aan de Rijn’ sterk om de rijke geschiedenis van de Hanze weer nieuw leven in te blazen. Aan de hand van drie nieuwe arrangementen kunnen bezoekers de geschiedenis van de Duitse Hanzesteden van dichtbij beleven. De Hanzetijd was een van de meest succesvolle tijdperken op zowel economisch als cultureel gebied in de geschiedenis van diverse steden langs de IJssel en Rijn. Schepen voeren af en aan met onder meer Het bericht Duik in de Hanzetijd van de regio Niederrhein verscheen eerst op Elke dag vakantie.
Read more...
Wie haalt het ditmaal in de wedstrijd ‘Wandeling van het jaar’? Vijf wandelingen in Bornem, Borsbeek, Geel, Schelle en Vorselaar zijn nog in de running. Vanaf nu kan iedereen de wandelfiches downloaden op www.wandelingvanhetjaar.be, de trajecten uitproberen en online stemmen voor zijn favoriet. Medio augustus maakt Toerisme Provincie Antwerpen de winnaar bekend. Met de realisatie van twaalf knooppuntennetwerken, diverse wandelgebieden met lusvormige trajecten en allerlei themaroutes kreeg het wandelaanbod in deze provincie de voorbije jaren een stevige kwaliteitsinjectie. Steden, gemeenten, toeristische diensten en (natuur)verenigingen nemen voortdurend initiatieven om dat aanbod te versterken. Toerisme Provincie Antwerpen bekroont de knapste realisaties in Het bericht Wat is de populairste wandeling in België? verscheen eerst op Elke dag vakantie.
Read more...
Nog even en dan ondergaat het noorden van Scandinavië een complete gedaanteverwisseling. Koning Winter maakt plaats voor de Middernachtzon. De zon gaat nauwelijks onder, de temperatuur stijgt snel, berken kleuren frisgroen en bloemen en bessen bloeien uitbundig. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, rendieren grazen vrij rond en voordat je het weet zijn de meren opgewarmd voor een duik in het heldere water. Maar… wat weet je eigenlijk van dit gebied? Hoe is ’t om hier te leven? In een serie portretten laat Voigt Travel reizigers kennismaken met een paar hele bijzondere mensen. Leven in een Arctisch gebied Dat doet de Het bericht Portretten uit het Pure Noorden in gratis boekje verscheen eerst op Elke dag vakantie.
Read more...
Wow air kondigt weer een nieuwe bestemming in Amerika aan. De low-cost airline groeit ook dit jaar gestaag door: dit keer wordt het netwerk uitgebreid met de metropool Chicago. Na de laatste toevoeging van Pittsburgh vanaf juni dit jaar, is Chicago hiermee de tiende bestemming van Wow air in Noord Amerika. Vanaf 13 juli 2017 zal de maatschappij vier keer per week van IJsland naar Chicago vliegen. De vluchten zijn beschikbaar vanaf €139 enkele reis. Skúli Mogensen, oprichter en CEO van WOW air over de bekendmaking: “We vinden het geweldig om Chicago aan ons snelgroeiende netwerk toe te voegen als Het bericht Wow Air voegt Chicago toe als nieuwe bestemming verscheen eerst op Elke dag vakantie.
Read more...
Meer dan ooit kiezen pasgetrouwde stellen een roadtrip boven luieren op het strand als huwelijksreis. Voor deze reislustige lovebirds lanceert autoverhuurder Sunny Cars het ‘Honeymoon-servicepakket’. In dit pakket is een upgrade van de huurauto naar een stretch limousine, inclusief chauffeur, inbegrepen. Om de huwelijksreis nóg specialer te maken is de limousine romantisch aangekleed met o.a. rozenblaadjes. Daarnaast vinden de koppels een fles gekoelde bubbels op de achterbank en is er een goed gevulde minibar met lekkere hapjes aanwezig. Zoals bij alle huurauto´s van Sunny Cars is het Honeymoonpakket all-in en zijn dus alle benodigde verzekeringen, terugbetaling eigen risico en een Het bericht Met een limousine aan je huwelijksreis beginnen verscheen eerst op Elke dag vakantie.
Read more...
De ultieme ingrediënten voor een island getaway? Vind je eigen privéstrand op Mallorca, waan je op een onbewoond eiland voor de kust van Frankrijk of laat je betoveren door de zonsondergang langs de Italiaanse Amalfikust. Logis Hotels selecteerde voor Elkedagvakantie de mooiste eilanden en kustgebieden binnen Europa. Laisez-faire op Corsica Corsica wordt ook wel het best bewaarde geheim van Frankrijk genoemd. Naast prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en charmante stadjes draait het leven op Corsica om twee belangrijke zaken: laisez-faire en genieten van de waanzinnige lokale keuken. Huur een auto en verken het bruisende zuiden en ruige noorden van het eiland. Het bericht Ken je deze eilanden en kusten? verscheen eerst op Elke dag vakantie.
Read more...
Na 10 jaar heeft het Zuiderzeepad, het Lange-Afstand-Wandelpad rond de voormalige Zuiderzee een nieuwe gids. Wandelnet presenteerde deze routegids in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Het traject is grondig opgeknapt en op vele punten verbeterd. De meest bijzondere wijzigingen zijn dat het Zuiderzeepad vanaf nu over de Afsluitdijk gaat en aaneengesloten is. Hiermee is het de langste rondwandeling van Nederland en kunnen wandelaars 490 km lang gaan genieten. Wandelen over de Afsluitdijk “Hoe leuk zou het zijn als je echt rondom het IJsselmeer en het Markermeer kunt wandelen?” bedacht de werkgroep van het pad een paar jaar geleden. En dus werden Het bericht Nieuw Zuiderzeepad: langste rondwandeling van Nederland verscheen eerst op Elke dag vakantie.
Read more...
Nee, werkelijk geen idee wat voor een vakantie je zou kunnen houden dit jaar? Maar wel geld en tijd beschikbaar? Dan hebben we hier 9 ideeën op een rij gezet voor je. 1. Wereldwonder in de Gouden Driehoek Ideaal voor een eerste India-date: een reis langs de Gouden Driehoek. Met de steden Shimla, Fatehpur Sikir, Delhi, Roze stad Jaipur en als klap op de vuurpijl het wereldwonder de Taj Mahal in Agra. Het witmarmeren mausoleum is ongeëvenaard, maar vooral met zonsopgang spectaculair. Kom dus vroeg. Goed om te weten: op vrijdagen gesloten. 2. Wervelende citytrip Toronto Metropool Toronto verrast iedere Het bericht De 9 tips voor 2017 : India of Canada? verscheen eerst op Elke dag vakantie.
Read more...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief