Weer / files

Zoeken in christelijke sites

transparant.jpg
Open zoekscherm
buildings-at-night-4.jpg

Het weer

Vannacht zijn er brede opklaringen. Met name in de noordelijke helft komt er zeer lokaal een lichte bui voor. De temperatuur ligt aan de kust rond 5°C, landinwaarts daalt de temperatuur plaatselijk tot rond het vriespunt en aan de grond kan het licht vriezen. Er staat een zwakke meest westelijke wind, op de Wadden is de wind eerst nog matig.Overdag zijn er eerst zonnige perioden. Halverwege de ochtend en vanmiddag ontstaan er vrij veel stapelwolken, het blijft vrijwel overal droog. De middagtemperatuur ligt rond 12°C. De overwegend zwakke wind is veranderlijk.In de nacht van zaterdag op zondag is er nauwelijks bewolking. De minimumtemperatuur ligt rond 3°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidoost tot oost.Zondag overdag is het tamelijk zonnig met soms ook sluierbewolking. In de avond komt er in het zuidwesten uit wat meer bewolking, maar het blijft waarschijnlijk ook dan droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C op de Wadden tot 19°C in het zuiden van het land. De oost- tot zuidoostenwind neemt toe naar matig en mogelijk vrij krachtig aan zee. (Bron: KNMI)
Read more...
Na een lange periode van te koud weer, kan het zondag lokaal 20 graden worden.
Read more...
Het is een wisselvallige en frisse Koningsdag. Het einde van het koele weer is overigens in zicht.
Read more...
Koningsdag verloopt net als vorig jaar behoorlijk koud. En we krijgen te maken met een enkele bui.
Read more...
Voor veel weerliefhebbers was het vandaag genieten met prachtige wolkenluchten. Veel fotografen zijn op pad gegaan. Vanaf het weekeinde lijkt het weer echter te veranderen.
Read more...
Japan is het land van de rijzende zon, maar in deze tijd van het jaar ook vooral van de kersenbloesems. Het nationale weerinstituut maakt zelfs bloesemverwachtingen.
Read more...
Toch ook nu wéér een vroege start van de lente ten opzichte van 'normaal'.
Read more...
Vlak voor en tijdens Koningsdag valt in de Alpen waarschijnlijk alweer een (dik) pak verse sneeuw. Dit is vermoedelijk de laatste keer deze lente.
Read more...
Het wordt geen warme week met mooie en minder mooie dagen. Hoe wordt het met Koningsdag?
Read more...
Op het eind van het skiseizoen is in Duitsland en aan de noordkant van de Alpen een dik pak sneeuw gevallen...
Read more...
Afgelopen nacht heeft het 4 graden gevroren, komende nacht kan het zelfs 5 graden gaan vriezen. April doet wat ie wil?
Read more...
Koude nachten houden de fruittelers bezig...
Read more...

 

Filekaart

Verkeer